Meer resultaten voor Tango Haarlem

Tango Haarlem
Vesteda koopt 55 huurappartementen in Haarlem.
Vesteda Tango, Haarlem. Vesteda heeft een turnkey overeenkomst gesloten voor de verwerving van 55 huurappartementen aan de Aziëweg in Haarlem. Het project is gelegen in de wijk Schalkwijk en betreft een voormalige ontwikkeling van woningcorporatie Pré Wonen die is overgenomen door HSB uit Volendam.
Haarlem Tango Tangoclub Het Meterhuis.
Meestaal is er een Tango workshop voor de salon door Charlotte Laurent met verschillende themas, van 1600: 1700, inschrijving met danspartner prijs 12, pp. salon workshop with reduction only 15, pp! Voor meer informatie over Tango lessen/proeflessen/prakticas/ tango vakanties/workshops/privélessen. Charlotte Laurent Welcome you!
Aziëweg Gemeente Haarlem.
Pré Wonen en HSB Volendam: Twister en Tango. Voor meer informatie en foto's' zie www.facebook.com/Twisterhaarlem. Procesmanager voor de gemeente Haarlem is mevrouw J. Voor vragen kunt u haar bereiken via het algemene nummer van de gemeente 14 023 of via antwoord@haarlem.nl.
Tango in Haarlem.
salons in haarlem en omgeving. You Tango Oefensalon iedere woensdag vanaf 22.00 uur in Hotel Raecks en iedere vrijdag in het Rosenstock Huessyhuis in de Hagestraat. Ook iedere 2e zondag van de maand salon in het Meterhuis Minckelersweg 2 in Haarlem.
El Compás, Argentijnse tango Haarlem.
Wie zijn wij. Tango in Haarlem. Stromingen en stijlen. Salons en evenementen. Welkom bij El Compás, een club van Haarlemse liefhebbers van de Argentijnse tango. Een liefde die we willen delen met anderen door het organiseren van tangosalons en bijzondere evenementen.
dansNkafe Tango in Haarlem.
Ayelén Quiroga dansnkafe Ezequiel Quiroga Haarlem Happy Valentine Milonga Milonga classes Milonga in Haarlem Norma Raimondi Ojos Negros proefles Tango Roberto Zuccarino Salón de Tango Ojos Samantha Dispari Santiago Fina Start nieuw seizoen Tango Haarlem Tango Tango Argentino Tango class Tango de Salon Tango Haarlem Tango in Haarlem Tango lessen Tango Salón Tango workshop Vals Workshop workshops Workshops Tango Workshops Tango and Milonga.
woontoren Tango" Haarlem PSVA.
De woontoren Tango ligt aan het nieuwe park langs de Aziëweg en de Briandlaan in Haarlem. Een zeer praktische locatie met uitvalswegen, Haarlem Centrum, Schiphol en Amsterdam op korte afstand. Tango is een bijzondere woontoren van 10 verdiepingen met 55 appartementen van gemiddeld 90 m2.
vesteda.com Locatie. Vesteda_logo_RGB.
Terug naar overzicht. Tango is gelegen in Schalkwijk aan de zuidoost kant van Haarlem. De woontoren ligt aan het nieuwe park langs de Azieweg en de Briandlaan. Een zeer praktische locatie met uitvalswegen, Haarlem Centrum, Schiphol en Amsterdam op korte afstand.
vesteda.com Haarlem Tango. Vesteda_logo_RGB.
Terug naar overzicht. Tango huren in Haarlem. Bijzonder wonen in Schalkwijk. Ruime driekamerappartementen in het nieuwe park aan de Aziëweg. Een praktische locatie dichtbij Haarlem Centrum, uitvalswegen, Amsterdam en Schiphol. Ruime balkons, vrij uitzicht en een compleet afgewerkte keuken en badkamer.

Contacteer ons

+  tango schoenenwinkel
+  tango schoenenwinkel online
+  schoenenwinkel tango
+  tango dansen amsterdam
+  Tango Haarlem
+  tango partner gezocht
+  tango utrecht
+  dans tango
+  tango almere