Meer resultaten voor tango brugge

tango brugge
Argentijnse tango op de Vismarkt De toekomst van Brugge.
Elk weekend vrijdag, zaterdag, en zondagavond in juli en augustus kun je gratis dansen op de Vismarkt: op vrijdag volksdansen met Danskedoen enkel in juli, op zaterdag salsa met Salsa de Brujas en op zondag Argentijnse tango met Pasos de Brujas. In die periode voorziet Brugge Plus een dansvloer.
Pasos de Brujas Genieten van Argentijnse tango in Brugge.
Op de gran milonga zal Tango se trata met de nieuwe collectie tangoschoenen van Madame Pivot aanwezig zijn alsook met de made in Belgium tangokleding la garconne! Nog een extra reden om mee te genieten van de kerstsfeer in Brugge en af te sluiten met de Gran Milonga in de.
Brugge Tangorrion.
Pasos de Brujas Genieten van Argentijnse tango in Brugge Page 2.
Tango leren herfst 2018. Tango Chill Out 2018. Milonga de la Media Luna. Milonga del Pescador. Milonga del Pescador elke zondag in jul/aug. We dansen deze zomer in Brugge opnieuw op de Vismarkt. Elke zondag van juli en augustus van 18.00u tot 22.00 u.
Tango.be.
Agenda No Tango. Agenda All Events. Hits today: 134. Pasos de Brujas. Afwisselende lesgevers voor reeksen van workshops. Vergulde Fontein: Twijnstraat 13, 8000 Brugge. Locatie voor milonga's' en lessen. Hof van Watervliet: Oude Burg 27, 8000 Brugge. Locatie voor lessen en workshops.
Tangoroes Brugge.
Tango in Brugge Milonga Tango in Belgium.
Milonga Tango in Belgium. Argentijnse tango in Belgie / Tango argentin en Belgique / Argentine tango in Belgium. Tango in Brugge. back to the complete list of milongas. Sunday, July 15. Milonga del Pescador met DJ Mariposa @ BRUGGE. MILONGA 1800: 2200: Vismarkt, 8000 Brugge.
Pasos de Brujas Genieten van Argentijnse tango in Brugge.
Argentijnse tango en Brugge hebben veel gemeen: sierlijkheid, melancholie, ingetogenheid, passie Daarom sloegen enkele Bruggelingen de handen in elkaar om de Argentijnse tango een bijzondere plaats in onze stad te geven. Dit initiatief kreeg in 2008 de naam Pasos de Brujas.

Contacteer ons

+  tango schoenen den haag
+  argentijnse tango lessen
+  tango schoenen sale
+  tango shoes webshop
+  tango kleding online
+  schoenen tango online
+  tango leren
+  tango shoes verkooppunten
+  tango schoenen maastricht
+  argentijnse tango schoenen