Op zoek naar tango leren?

tango leren
Initiaties La Tangueria.
Als je kan stappen, kan je leren tango dansen! Tango dansen is een aangename en gezonde lichamelijke en geestelijke activiteit in een ontspannen, sociale en multiculturele omgeving. Tango is voor iedereen: of je nu jong of oud, klein of groot, manager of werkloos bent de tango gemeenschap zal je hartelijk in haar armen sluiten.
Tango Alegría: Argentijnse tango in Zwolle en Deventer.
Door middel van lessen, workshops en aanverwante activiteiten nemen wij mensen mee op reis in de wereld van de Argentijnse tango. Met eenvoudige bewegingen brengen wij deelnemers al snel tot een improvisatiedans om daarna het scala aan tangobewegingen en creativiteit steeds verder uit te breiden. Voorop staat echter altijd het plezier van het leren en de essentie van de dans.
Gisela y Sergio Tango à Bruxelles Cours, leçons, initiations à la danse du Tango Argentin.
Door Gisela en Sergio heb ik de Tango leren kennen. De eerste lessen en kennismaking.en ik was snel verslaafd aan de Tango. De magie van deze dans heeft me letterlijk betoverd en mijn leven heeft een heel andere wending gekregen.
Tango Alegre Argentijnse Tango tango dansen in Antwerpen.
Tango voor Beginners. Wil je graag Argentijnse tango leren dansen met veel aandacht voor beweging, creativiteit en een vleugje humor? Dan zijn deze lessen vast iets voor jou! In de Compact Cursus Tango voor Beginners, 3 weken lang, 2 x per week, 10 uur les in totaal, leer je de basisbeginselen van de tango.
Tango Amsterdam Tango Argentino Amsterdam school voor Argentijnse tango en Tangosalon De Plantage.
voor tangoles en tangosalon De Plantage. Ingetogen gedanst en vol van expressie, een dialoog tussen man en vrouw in een innige omhelzing, dit is de Argentijnse tango. Wij leren de leerlingen de Argentijnse tango zoals gedanst door jong en oud in de salons van Buenos Aires, d.w.z.
2-Amigos.be.
The place te be om andere dansers te ontmoeten. De Djoelen Steenweg op Mol 3 2360 Oud-Turnhout. info@2-Amigos.be 0032-494.086.600 0032-496.650.650. The following text will not be seen after you upload your website, please keep it in order to retain your counter functionality.
Recuerdo Tangoschool Gent.
Recuerdo leert je de Argentijnse tango, zoals hij gedanst wordt in de salons van Buenos Aires. Vertrekkend van de basispas leren we je hoe je door subtiele variaties je dans kan afstemmen op de unieke muziek van de grote tango-orkesten Recuerdo 1992 Sabam.
Ritmo Studio's' Hasselt.
KINDER JEUGD DANSKAMP. OPEN DEUR WEEKEND JANUARI 2019. KIZOMBA urban kiz. OPENDEURWEEKEND 4-5-6 JANUARI 2019. 01-09-2018 Aangepaste uren van de dansavonden. 01-09-2018 les data van de cursussen van sept tot dec. Ritmo Studio's' Ekkelgaarden 13 3500 Hasselt info@ritmostudios.be Print pagina.
Tango lessen Art of Walk Argentijnse Tango.
Je laat je buikgevoel spreken en geniet van deze vrijheid, op de tonen van de muziek. We leren jou eenvoudige bewegingsoefeningen die samengesteld verschillende figuren vormen waarmee je een fijne tango dans creëert. Je krijgt ruimschoots tijd en plaats voor herhaling, techniek, muzikaliteit en individualiteit.
Tango Alegre Argentijnse Tango tango dansen in Antwerpen.
Wednesday's' Practicum, Friday's' Tango After Work, Weekend Specials. In de tangolessen die we geven, leren we de Argentijnse tango in al zijn ontwikkeling aan, met veel nadruk op de essentie van wat tango tango maakt: connectie, leiden-volgen, actief luisteren, muzikaliteit, creativiteit.

Contacteer ons

+  tango schoenen den haag
+  argentijnse tango lessen
+  tango schoenen sale
+  tango shoes webshop
+  tango kleding online
+  schoenen tango online
+  tango leren
+  tango shoes verkooppunten
+  tango schoenen maastricht
+  argentijnse tango schoenen