Meer resultaten voor tango schoenen maastricht

tango schoenen maastricht
Arice en Mi Pasin Damesmode in Maastricht.
op Google Plus. Arice en Mi Pasin Maastricht, Wyck. Kaart Geef complimentje 340. In deze winkel bestaat het assortiment uit damesmode en dansschoenen voor vrouwen die de tango beoefenen en/of salsa dan wel ballroomdansen. Ook voor heren zijn er dansschoenen en binnenkort danskleding. Daarnaast zijn er leuke accessoires en cadeauartikelen te koop die allemaal raakvlakken hebben met de dans, zoals koffiekoppen met een tangomotief, een tangoagenda, kettingen en sjaals. Verder kunt u hier avondkleding kopen. Mi Pasión is de enige tangoboetiek in Nederland. Er zijn wel winkels die dansbenodigdheden verkopen, maar die richten zich meer op ballet, theater en dergelijke. Zelf reist de eigenares van Mi Pasión regelmatig naar Argentinië om schoenen in te kopen.
tangokalender.nl.
Op de gegeven plaats is een winkel of kan je minimaal schoenen komen passen. Veel winkels bezoeken ook salons met een deel van hun assortiment. In dat geval wordt de winkel tijdelijk voor de plaats van de salon in deze lijst opgenomen. In de bijzonderheden vind je dan een link naar de salon. Je kunt informatie doorgeven via info@tangokalender.nl. plaats webwinkel bijzonderheden. Ready to Dance. minimaal 50 paar in stock. Ready to Dance. zeer ruime collectie Argentijnse Tango dansschoenen en danskleding.
Dansschoenen: OVER DM DANCEWEAR.
Naast twee succesvolle websites heeft DM Dancewear ook een fysieke winkel aan de Akersteenweg 116 in Maastricht. Wanneer u ook enthousiast bent geworden over DM Dancewear dan zouden wij het heel fijn vinden als u wat reclame voor ons zou willen maken op uw dansschool, club of vereniging.
Dansschoenen: HOME.
Sinds november 2016 hebben ze een heel leuke winkel / showroom in Maastricht. Wanneer je langs wil komen, kijk dan even naar de openingstijden of plan een afspraak. DM Dancewear staat bekend om de goede service, eerlijke prijzen en persoonlijk contact.
tango Tango sneakers tango schoenen maastricht.
Kom langs in mijn winkel voor een passend advies of bestel direct via de website. Een greep uit onze collectie. schoenen tango online. tango shoes verkooppunten. tango schoenen maastricht. tango shoes winkels. danskleding argentijnse tango. argentijnse tango schoenen. tango schoenen zwart.
Mi Pasión Schoenen Maastricht Tel: 31 433210.
Rechtstraat 80 6221 Maastricht. Mi Pasion is de Tango en danswinkel van Maastricht en de Euregio voor dansschoenen en danskleding. U bent welkom in onze winkel aan de Hoogbrugstraat in Maastricht. U kunt een bericht achterlaten via het onderstaande contactformulier.
HOME Mi Pasión.
Bij Mi Pasión vindt u een uitgebreide collectie dansschoenen van de merken.: Werner Kern, Anna Kern, Nueva Epoca en Dance Naturals. Kom langs in mijn winkel voor een passend advies of bestel direct via de website. Een greep uit onze collectie.
Tango.
Half Hoge Schoenen. Cross body tassen. 1 2 3 6. Tango Wendy 5-C. Tango Wendy 5-A. Tango Wendy 5-B. Tango Wendy 4-B. Tango Katja 4-C. Tango Katja 15-D. Tango Katja 15-F. Sneaker Licht Blauw. Tango Katja 24-B. Tango Katja 4-D.

Contacteer ons

+  tango schoenen den haag
+  argentijnse tango lessen
+  tango schoenen sale
+  tango shoes webshop
+  tango kleding online
+  schoenen tango online
+  tango leren
+  tango shoes verkooppunten
+  tango schoenen maastricht
+  argentijnse tango schoenen